Op maatSchilderij of portrettekening op maat.... het kan!


Niets leuker  en origineler dan een Kunstwerk of tekening cadeau te doen of te krijgen bij een speciale gelegenheid zoals een huwelijk, geboorte, verjaardag.... of zomaar!


Zelf werk ik meestal van foto's omdat ik al gauw 16 uur of langer bezig ben per werk. Niemand zit graag stil en ook de lichtinval blijft niet dezelfde gedurende deze periode. Daarom vraag ik een duidelijke foto van de persoon of personen die u wil laten portretteren per mail te zenden aan info@L-Artifex.be . Aan de hand van deze foto , uw keuze van het gewenste formaat en de gewenste leverdatum, maak ik een passende offerte op die u per mail ontvangt.


Maar het kan ook anders.

Soms is er geen bestaande foto om van te vertrekken, maar een sterk idee of concept. Aan de hand van een gesprek wordt dit idee omgezet naar een een concreet voorontwerp waaruit dan een 100% origineel Kunstwerk ontstaat.


Wil je graag meer informatie of een offerte, zend dat gerust een mailtje aan info@L-Artifex.be

© Lotte Van Regemortel. Het Copyright van alle getoonde werken op deze website zijn eigendom van Lotte Van Regemortel en mogen in geen geval zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor eender welk doeleinde.